C&A: Archive Collection
terug naar pressroom

C&A: Archive Collection

The Icons. Now and then.

C&A viert haar 180-jarige bestaan met de Archive Collection! De collectie brengt een ode aan de meest memorabele fashion hoogtepunten van de afgelopen decennia. Populaire items uit de mode-industrie, hebben een moderne interpretatie gekregen waardoor er een brug wordt geslagen tussen het verleden en nu. 

 

Alle Archive pieces zijn een herinterpretatie van de grootste herinneringen in de geschiedenis van C&A uit de periode 1950 tot en met 1990. In de collectie zien we flared-jurken, poloshirts, minirokjes met plooien en crobbed blousjes. De collectie is geïnspireerd door de Twiggy ‘Mini Collection’ in prachtige pastelkleuren waar de rebelse kant van de jaren 60 kenmerkend is!

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A viert opening van vernieuwde winkel in Den Haag en versterkt de merkboodschap met professionele fotoshoot voor klanten
C&A - XMAS
C&A opent nieuwe winkel in het centrum van Haarlem
C&A: Outerwear

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.