C&A - Active Wear
terug naar pressroom

C&A - Active Wear

De feestdagen zijn voorbij. Het is tijd voor een nieuw jaar, nieuwe voornemens en nieuwe positieve energie. C&A zorgt voor motivatie om het jaar fit en met gezonde gewoontes te beginnen.

 

De nieuwe activewear-collectie van C&A is de beste manier om het 2023 actief te starten. De comfortabele joggingsets zijn perfect voor naar de sportschool of voor een dagelijkse ochtendwandeling. De variatie aan kleuren van de sets geven de mogelijkheid om te combineren met verschillende stijlen en daarnaast zij de items perfect voor comfy layering.

 

Met deze nieuwe lifestyle/active items wilt C&A motiveren en trainingen nog effectiever maken. De heldere en energieke kleuren geven je humeur direct een boost. 


You do the casual. We do the look.
You love fitness. We do the fit.

 

De active wear collectie is vanaf januari 2023 verkrijgbaar in de winkels en via www.c-a.com

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Beachwear 2023
C&A - Spring/Summer 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.