Brighten up the grey winter days with C&ABrighten up the grey winter days with C&A
terug naar pressroom

Brighten up the grey winter days with C&A

Key Season Styles
De herfst staat bekend als het meest fashionable seizoen. Ga voor luchtige laagjes en maak elegante combinaties met verschillende materialen en prints.


Of het nu voor op kantoor of voor een familiediner is, de herfstcollectie van C&A biedt trendy pieces voor het komende seizoen. Gedempte kleuren zoals latte macchiato beige en roodbruin zijn populair dit jaar. De collectie garandeert items voor iedereen, waarbij variatie voorop staat. 

 

Slide Into Winter

Het einde van de herfst betekent dat nieuwe outfits aan de wintergarderobe toegevoegd kunnen worden. C&A introduceert deze winter een brede selectie aan kleuren in verschillende stijlen. Denk aan mooie winterjassen, nep leren items en vrouwelijke jurken. Of je nu houd van een strakke fit of juist kiest voor een wijde pasvorm, C&A blijft je inspireren.


Wat is een nieuwe C&A collectie zonder sustainable items? De jassen en jackets uit de collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen. De items geven iedereen de kans om bij te dragen aan het circulaire fashion systeem.

 

De C&A Autumn 20 collectie is verkrijgbaar in de winkels & via de webshop

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.