by-bar: vibrant shadesby-bar: vibrant shades
terug naar pressroom

by-bar: vibrant shades

Maak kennis met het aangetrokken voelen tot een warme gloed van winterse zachtheid en met kleuren die de kracht hebben een humeur te doen veranderen. By-bar introduceert de vibrant shades collectie, die in het teken staat van een gewaagde mix van  popping colors & neutral shades en zorgt voor een comfy maar toch vrouwelijke touch.

 

Who says bold colors can’t go together? 

Raak geïnspireerd door powerful looks in verschillende colorful tones. De collectie bevat tijdloze silhouetten, zachte texturen & bold colors, waarbij zacht alpacawol de basis vormt. Rijke knitwear kwaliteiten gecombineerd met corduroy essentials in verschillende gekleurde tinten, maken de collectie compleet. 

 

De vibrant shade collectie van de by-bar autumn/winter 2022 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23
by-bar: pre-autumn 23
by-bar: colorful memories

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.