by-bar: treasure paradise
terug naar pressroom

by-bar: treasure paradise

Let's find treasures together!

by-bar introduceert ‘treasure paradise’ voor een selectie items uit de autumn/winter ’23 collectie. Ontdek de verrassende layering, knallende kleuren en unieke prints om aankomende winter mee op te vallen.

 

De lichte materialen en het herfstige klimaat nodigen uit om met gelaagde looks de deur uit te gaan. Een collectie aan tijdloze ‘treasures’ die zowel overdag als s ’avonds gedragen kunnen worden. Breng een sprekende kleur als poppy red samen met een trendy leo print, of kies voor een krachtig pak in midnight blue.

 

Een echte musthave dit seizoen is de ‘lucky sweater’. Dit opvallende stuk combineert comfort en stijl op een unieke manier en is een ware 'schat' in ieders garderobe.
 

De 'treasure paradise' collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.