by-bar: summer essentialsby-bar: summer essentials
terug naar pressroom

by-bar: summer essentials

coastal escape

Ontdek de summer essentials van by-bar; perfect voor op vakantie of een ontspannen stranddag aan de Nederlandse kust. Een selectie aan luchtige linnen en katoenen items, die comfort bieden op tropisch warme dagen.

 

Bij by-bar draait het deze zomer om subtiele kleuren, natuurlijke prints en levendige roodtinten die de schoonheid van het seizoen weerspiegelen. De selectie bevat een gevarieerd aanbod, van maxi-jurken en tuniekjes tot blousjes, t-shirts en shorts - allemaal met een focus op elegantie en gemak. Elevate iedere look met een van de gouden sieraden, vrolijke buckethats of kleurrijke tassen. 

 

Maak de zomergarderobe compleet met de summer essentials van by-bar.

 

De summer essentials zijn verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre autumn '24
by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.