by-bar: spring summer 2023by-bar: spring summer 2023
terug naar pressroom

by-bar: spring summer 2023

desert journey

by-bar lanceert de nieuwe Spring/Summer '23 collectie, geïnspireerd op het landschap van de woestijn. Vloeiende details, co-ord sets en ready-to-wear stijlen in combinatie met elegante pasvormen en een levendig kleurenpalet.

 

De collectie bestaat uit unieke prints en natuurlijke tinten zoals camel, chalk, cacao, soft olive en nutmug. Gecombineerd met levendige kleuren zoals kings blue, poppy red, green sparkle, very berry en piccadilly. Dit seizoen introduceert by-bar voor het eerst handgemaakte leren sandalen, verkrijgbaar in het goud en zwart. De gebruikte materialen zijn uiteenlopend, van sustainable linnen en organic cotton tot soft wool blends en metallic. 
 

Key trends 

Met deze collectie zet by-bar enkele key trends op een rij: matching linnen sets, tijdloze jurken, gouden sieraden en de karakteristieke antic jackets.
 

 

De Spring/Summer '23 collectie van by-bar is vanaf 24 februari verkrijgbaar in de webshop & winkels.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

www.by-bar.nl | #bybaramsterdam #bybardesertjourney
 

 


 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre autumn '24
by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.