by-bar: Refined simplicity by-bar: Refined simplicity
terug naar pressroom

by-bar: Refined simplicity

Een nieuwe journey van by-bar is begonnen, een reis waarbij kleine overwinningen gevierd worden. by-bar streeft naar de creatie van een tijdloze garderobe en focust zich dit seizoen op het uitbreiden van de innovatieve eco-materialen zoals duurzaam alpacawol, ecovero viscose, gerecycled polyester en biologisch katoen.

 

Dit seizoen introduceert by-bar nieuwe geraffineerde stijlen in hun kenmerkende warme elegantie. Zachte tinten ontmoeten wereldse prints, waarmee een ode wordt gebracht aan hun reizen. Combineer deze tinten & prints met krachtige kleuren zoals dusty lila, koningsblauw en clover.

 

Comfortabele elegantie is gemixt met vrouwelijke silhouetten en combineert zich met dromerige blouses, klassieke tops, loose-fit sweaters, zachte knits en flowy jurken. by-bar's herfst/winter 2021 collectie is gevuld met tijdloze favorieten.

 

Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.