by-bar - Pre-Spring Collection 2021
terug naar pressroom

by-bar - Pre-Spring Collection 2021

Botanical shades

Met trots introduceert by-bar de nieuwste pre-spring 2021 collectie. De collectie bestaat uit een mix van bloemenprints in een palet van neutrale en warme tinten, zoals zand, blosh en nude.

 

Droom alvast weg bij het idee van zonnige dagen en fijne nieuwe lente outfits. Combineer bloemige rokken en dromerige jurken, met zachte gebreide kleding, volumineuze mouwen en gedefinieerde schouders voor een vrouwelijke touch. Of ga voor een stoere jeans met een denim blouse of knitwear item. 

 

De by-bar pre-spring 2021 collectie is verkrijgbaar in de webshop & winkels vanaf half januari.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.