by-bar: pre-spring 2023
terug naar pressroom

by-bar: pre-spring 2023

color breeze

by-bar presenteert de nieuwe pre-lente ’23 collectie: een stroom van levendige kleuren en prints, vakmanschap en voorjaarsstoffen. Dit seizoen draait het om het contrast tussen verfijnde pasvormen en vrouwelijke details.

De selectie bestaat uit elegante stijlen zoals dromerige blouses, ready-to-wear blazers, lichte knitwear en vrouwelijke pakken. De tijdloze items worden uitgebracht in originele prints en kleuren als pink, evergreens en blue waves. Maak contrasterende combinaties met de uiteenlopende materialen; zachte wolmixen, biologisch katoen, duurzaam linnen, ecovero- viscose en denim.

 

Vind authentieke stijlen, unieke upcycelde antieke stukken en echte must haves die perfect zijn voor komende lentedagen.

De pre-lente collectie van by-bar is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: colorful memories
by-bar: high summer '23
by-bar: effortless co-ords
by-bar: spring summer 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.