by-bar: Pre Spring 2022by-bar: Pre Spring 2022
terug naar pressroom

by-bar: Pre Spring 2022

days in bloom

Welcome new beginnings! Het is tijd om het voorjaar te omarmen met de nieuwe selectie van wereldwijde prints, vrouwelijke silhouetten en veel flowyness. by-bar brengt dit seizoen een romantische flair aan comfort stukken. De nieuwste pre-spring 2022 collectie is geïnspireerd op de zachtheid van de vrouw met een city look & feel en richt zich op vrouwelijke silhouetten in combinatie met ultiem comfort. 

 

by-bar laat zien hoe classy en comfy gecombineerd kunnen worden: flowy fits, ruffles and puffed details, heavy knits, new denim fits en oversized cardigans. De kleuren zijn een mix van zacht en sterk, met elegante patronen waardoor de ‘je ne sais quoi’-stijl naar voren komt. Fuchsia roze wordt gebruikt in contrast met de hand printed global prints en oud roze, waardoor de collectie een vrouwelijke touch krijgt.

 
Sustainability 
Maak ook kennis met de sustainability journey van by-bar: denims met een eco washing, organic cotton en sustainable alpaca wool staan centraal dit seizoen.
Let’s celebrate spring! 
 
De by-bar pre-spring 2022 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.