by-bar pre-autumn 2022by-bar pre-autumn 2022
terug naar pressroom

by-bar pre-autumn 2022

Soft vibrance

Het is tijd om gedachten te resetten en klaar te maken voor een nieuw seizoen. By-bar introduceert pre autumn 2022; een collectie met warme en kleurrijke ontwerpen. Ontdek nieuwe stijlen in levendige prints, die ons humeur doen opfleuren. 

 

De collectie richt zich op minimalistische designs, sierlijke jurken en easy going items. Kwaliteiten die dit seizoen centraal staan zijn ecovero viscose, organic linen, Alpaca en organic katoen. Retro prints in combinatie met een bold kleurenpalet en zachte materialen zorgen voor een elegante en vrouwelijke look. 

 

De veelzijdige ontwerpen van by-bar zorgen dit najaar gegarandeerd voor een heerlijk gevoel.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: spring summer 2023
by-bar: antic styles
by-bar: pre-spring 2023
by-bar: gift guide inspiration

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.