by-bar: Old is new collectie by-bar: Old is new collectie
terug naar pressroom

by-bar: Old is new collectie

Unique Antic Styles

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Barbara tijdens één van haar reizen naar India de authentieke Indiase blankets ontdekte. Vanuit deze kleden is de 'old is new' collectie ontstaan; een unieke collectie die by-bar vandaag de dag nog steeds met trots presenteert.

 

In samenwerking met Barbara’s Indiase kleding producent Mr Kapur, is de eerste old is new collectie ontstaan. Zodra er een selectie is gemaakt van de mooiste Indiase blankets, worden de kleden omgezet in een antic jacket, antic bag & zelfs antic kussens. Elke creatie is uniek, upcycled en heeft een eigen verhaal.

 

Een goede relatie met de leveranciers speelt een belangrijke rol voor by-bar. Een aantal keer per jaar bezoekt by-bar hun leveranciers om samen te werken aan kwalitatieve producten en een duurzamere toekomst. By-bar gelooft in het opbouwen van vertrouwde en respectvolle relaties met hun partners. Dit doen ze om samen te verbeteren, duurzaamheid verder uit te bouwen maar vooral om samen te genieten van het succes van deze unieke collectie.

 

Ervaar de liefde en authenticiteit van de old is new collectie van by-bar. Een unieke, duurzame, en prachtige collectie waarbij iedere creatie een eigen verhaal vertelt.  

 

De by-bar Antic Styles zijn nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.