by-bar: new muse  by-bar: new muse
terug naar pressroom

by-bar: new muse

Het kalmerende kleurenpalet van de nieuwe new muse collectie van by-bar zorgt voor evenwicht in een snel bewegende wereld. Elegante prints in loszittende stijlen gecombineerd met tijdloze, essentiële stukken zijn de sleutel voor het dagelijkse werkuniform. Maak kennis met deze vrouwelijke capsulecollectie, waarbij denim hand in hand gaat met zacht viscose en waarbij verfijnde knits zorgen voor een pop of color.

 

Ecovero viscose 

Terwijl de opwarmende zonnestralen langzaam plaats maken voor koelere dagen, gaan we een nieuw seizoen in. We zijn klaar om een nieuwe weg in te slaan, klaar om onze kwaliteiten te verbeteren en nieuwe doelen te stellen. Dit seizoen staat de kwaliteit ecovero viscose centraal. Binnen de spring summer en autumn winter collectie van 2022 bestaat 55% van alle viscose styles uit ecovero viscose. Deze items worden met veel liefde geproduceerd bij de fabrikanten in Turkije. Door het gebruik van ecovero viscose hebben deze producten een lagere impact op het milieu. Hierdoor wordt tot zo’n 50% minder water verbruikt en 50% minder CO2 uitstoot. 

 

De by-bar AW 2022 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: colorful memories
by-bar: high summer '23
by-bar: effortless co-ords
by-bar: spring summer 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.