by-bar: High-Winter '21by-bar: High-Winter '21
terug naar pressroom

by-bar: High-Winter '21

Easy Elegance

De by-bar High Winter 2021-collectie is geïnspireerd op de kracht van de vrouw. Door de combinatie van oversized pasvormen in contrast met vrouwelijke tailles, creëert de collectie perfecte outfits met een zelfverzekerde uitstraling.
 
De collectie is gefocust op styles voor dit seizoen en laat zien hoe we de winter classy doorkomen: zwierige jurken, zachte knits, twill pants en oversized cardigans. De kleuren zijn een mix van zacht en hard, en de patronen zijn elegant waardoor de ‘je ne sais quoi’-stijl naar voren komt. Door fuchsia roze en kingsblue te combineren met de night flower print, krijgt de collectie een vrouwelijke zachtheid.
 
De collectie omarmt de natuurlijke manier waarop vrouwen zich kunnen kleden om er op hun sterkst uit te zien en te voelen. De by-bar vrouw moet kunnen gaan waar zij zich op haar best voelt en waar ze ja kan zeggen tegen nieuwe avonturen.
 
Klik hier voor de hele by-bar Autumn/Winter 2021 collectie.
De by-bar High-Winter ‘21 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.