by-bar: high winter 2022
terug naar pressroom

by-bar: high winter 2022

warming glow

by-bar introduceert voor de feestdagen haar high winter'22 collectie: een elegante collectie met een combinatie van chic en comfy.

 

De items kenmerken zich door een verfijnd kleurenpallet die gemakkelijk te stylen zijn. De combinatie van luchtig viscose, warme wolblends en velvet looks zorgen voor een zachte flowyness en vrouwelijke uitstraling. Van vloeiende jurken en glinsterende details tot aan warme feestelijke tops.

 

Get ready to outshine this season met by-bar!

 

De high winter 2022 collectie van by-bar is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23
by-bar: pre-autumn 23
by-bar: colorful memories

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.