by-bar: high summer '23
terug naar pressroom

by-bar: high summer '23

by-bar lanceert de high summer '23 collectie, voor de zonnige dagen in het verschiet. Een selectie van elegante pasvormen, levendige kleuren en prints, linnen essentials en vloeiende jurken. 

 

De collectie kent kleurrijke tinten als koningsblauw, klaproosrood en bosbes. Uitgebalanceerd met de musthave ‘indikat’ print, geïnspireerd door India en ontworpen in eigen huis. Summer proof essentials en ready to wear styles worden gecombineerd met handgemaakte lederen sandalen en gouden statement sieraden. De gebruikte materialen zijn zachte organische katoen, linnen en antieke stoffen uit India.
 
Bereid je voor op de zomer met by-bar.

 

De high summer collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

 

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.