by-bar: high summer 2022by-bar: high summer 2022
terug naar pressroom

by-bar: high summer 2022

summer getaway

Deze zomer haalt by-bar inspiratie uit natuurlijke tinten, zachte prints en verfijnde silhouetten. Het langverwachte warme weer kan worden omarmd in easy going designs. De collectie zit vol geraffineerde pasvormen, jurken met een vleugje vrouwelijkheid en linnen essentials. Aankomende zomer brengt by-bar een ode aan lichte en elegante looks.  

 

De collectie richt zich op elegante silhouetten in combinatie met lichte materialen en warme kleuren. Maak je klaar voor vloeiende pasvormen, ruches, maxi jurken, en tijdloze linnen items. De kleuren zijn een mix van zacht en hard en worden aangevuld met vrouwelijke details en zomerse items.

 

Vier de zomer met de nieuwe collectie van by-bar.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.