by-bar: Golden Flower printby-bar: Golden Flower print
terug naar pressroom

by-bar: Golden Flower print

De Golden Flower print van by-bar straalt elegantie en kracht uit en geeft vrouwen het vertrouwen om te kunnen gaan en staan waar ze zich op hun best voelen.

 

Het is dan ook niet verrassend dat de Golden Flower items een groot favoriet zijn dit najaar. De print is verwerkt in een midi jurk en een blouse met matchende lange rok die gecombineerd de look geven van een lange jurk. Wie zegt dat prints alleen voor het zomerseizoen zijn, heeft het mis. Stijl de items met de fijne knitwear en creëer die cozy herfst/winter look in een handomdraai!

 

De by-bar Autumn ‘21 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.