by-bar: gift guide inspirationby-bar: gift guide inspiration
terug naar pressroom

by-bar: gift guide inspiration

Het is het seizoen van liefde, vreugde en het verrassen van geliefden met cadeaus. De belangrijkste vrouwen in je leven, of jezelf, verras je graag met een zorgvuldig gekozen geschenk. Van een elegant sieraad tot aan een warm gebreide sjaal. by-bar laat ons graag verrassen en inspireren door de samengestelde gift guide voor elk type vrouw.

 

In deze gift guide zet by-bar 5 key-trends voor the gifting season op een rij: een selectie van verfijnde sieraden, zachte sjaals en tijdloze tassen.

 

 

by-bar besteed veel aandacht aan de ontwikkeling en kwaliteit van haar collecties. India is het land waar Barbera veel inspiratie uit opdoet. Alle sieraden worden dan ook met de hand gemaakt in India, door de leverancier waar het merk al sinds de start mee samenwerkt.
 
Bekijk de giftguide hieronder of online op de webshop van by-bar.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23
by-bar: pre-autumn 23
by-bar: colorful memories

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.