by-bar: first drop pre-autumn 2022 by-bar: first drop pre-autumn 2022
terug naar pressroom

by-bar: first drop pre-autumn 2022

Indian flower

by-bar lanceert de first drop van de pre-autumn 2022 collectie waarin betoverende items onafhankelijkheid en kracht uitstralen. Vrouwelijke ontwerpen worden dit seizoen aangevuld met gedurfde prints voor stedelijke avonturen. 

 

Deze nieuwe drop verwelkomt fijne en comfortabele kledingstukken in warme tinten. Matching styles bieden de perfecte combinatie van chic en sportief voor een alledaagse look. Daarnaast zorgen de lichte stoffen voor een aangenaam gevoel van gemak; ideaal voor in levendige steden.

 

Zoals we van by-bar gewend zijn; de minimalistische tops, vrouwelijke designs en easy-going items zijn gemaakt om jarenlang gedragen te kunnen worden. 

 

De first drop van de by-bar pre-autumn 2022 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23
by-bar: pre-autumn 23
by-bar: colorful memories

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.