by-bar: effortless co-ords by-bar: effortless co-ords
terug naar pressroom

by-bar: effortless co-ords

Maak kennis met de meest comfortabele en stijlvolle items van het seizoen: co-ords! Deze trend uit de jaren’90 maakte zijn comeback en is inmiddels een echte musthave in iedere garderobe.

 

Stijl deze lente gemakkelijk head-to-toe looks samen met de matching sets van by-bar. Tijdloos en geschikt voor zowel casual momenten als voor een dag op kantoor.   

 

De co-ord collectie bestaat uit een reeks elegante broeken en tops. Creëer een opvallende look met een toffe print of ga voor een set in een effen kleur. De collectie is gemaakt van verschillende fijne materialen. Zo wordt er gebruik gemaakt van ecovero lenzing, ook wel de duurzame versie van viscose. Het milieuvriendelijke productieproces van deze stof zorgt tot wel 50% minder CO2 uitstoot en verlaagd de waterimpact. Daarnaast zijn er sets van luchtig linnen en zacht katoen.

 

Maak je garderobe klaar voor een mooi nieuw seizoen, samen met by-bar.
 

De co-ords van by-bar zijn nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

 

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.