by-bar: Conscious Fridayby-bar: Conscious Friday
terug naar pressroom

by-bar: Conscious Friday

Veel merken maken zich klaar voor Black Friday, maar by-bar doet hier ook dit jaar weer niet aan mee. Zij noemen het ‘Conscious Friday’ en leggen daarmee de focus op kwaliteit in plaat van kwantiteit.   
 
by-bar is zelf hard op weg om zo kwalitatief, eerlijk, transparant en duurzaam mogelijk de collectie te verrijken. Dit doen ze samen met de producenten en leveranciers waar by-bar al jaren mee samenwerkt en een hechte relatie mee heeft.
 

Daar past ook bij dat ze de consument willen meenemen om bewust voor een product te kiezen. Niet het product kopen omdat het vervroegt is afgeprijsd, maar kiezen voor een product omdat men het mooi vindt. Een product dat door de kwaliteit, meerdere seizoenen kan worden gedragen.
 
Deze Conscious Friday wil by-bar haar zoe wol alpaca programma extra onder de aandacht brengen. Deze wollen vesten en truien zijn verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren van de alpaca zelf. Het garen komt van een Italiaanse spinner, expert sinds 1897 en waar de vijfde generatie van de familie nu aan het roer staat. Ook de producent waar de zoe pullover en de zoe cardigan gebreid zijn, is een Italian family owned producent waar by-bar al meer dan 6 jaar mee samen werkt. 
 
‘’We hopen dat de consument met ons meereist op weg naar een eerlijke, transparante en duurzame toekomst. Een reis waar we niet al morgen zijn, maar door er bewust mee bezig te zijn er zeker samen gaan komen!’’


Klik hier voor de hele by-bar Autumn/Winter 2021 collectie.
De by-bar High-Winter ‘21 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.