by-bar: connecting all the happinessby-bar: connecting all the happiness
terug naar pressroom

by-bar: connecting all the happiness

Het begon allemaal met twee b’s.

 

by-bar lanceert dit seizoen haar nieuwe beeldmerk: Het symbool van geluk, namelijk het klavertje vier, waarbij de 4 bladeren versmolten zijn tot twee b’s. Het omarmt het symbool van geluk en staat voor waar het allemaal is ontstaan, met een knipoog naar de twee b’s.

 

Vanaf 2015 is by-bar begonnen met de ‘lucky print’. Deze print werd toegepast op essentials en gecombineerd met kleurrijke accenten. Het werd een groot succes, waardoor het een terugkerend item werd in de collecties.

 

In de nieuwe spring summer 2022 collectie heeft by-bar een aantal styles toegevoegd die voorzien zijn van het logo. Ideale shopper bags, fijne tops gemaakt van biologisch katoen en heerlijke comfortabele sweats.

 

feel so lucky to take the right chances

feel so lucky to meet the nicest people

feel so lucky to create the success

feel so lucky to do what we love doing best

 

Let’s spread some luck.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: autumn winter 2022
by-bar pre-autumn 2022
by-bar: new muse
by-bar: first drop pre-autumn 2022

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.