by-bar: colorful memories
terug naar pressroom

by-bar: colorful memories

by-bar introduceert de colorful memories collectie, geïnspireerd op een onafhankelijke vrouw die door de woestijn reist. Ontdek de elegante pasvormen in combinatie met de kleuren van de felblauwe luchten, prachtige zonsondergangen en warme aardetinten.

 

De collectie zit vol met flowy jurken, vrolijke co-ord sets en feminine tops - om de zomer mee te vieren. Ga voor een opvallende look met de bright green mini-dress of ga voor de comfy look met de loulou dress. Maak de look af met de laura bag en neem de matching sieraden mee om eenvoudig van een dag- naar avondlook te gaan.  

Let’s spread colorful memories💌
 

De colorful memories collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.