by-bar: autumn winter 2022 by-bar: autumn winter 2022 by-bar: autumn winter 2022
terug naar pressroom

by-bar: autumn winter 2022

by-bar introduceert een nieuwe collectie die de sereniteit van een elegant landschap omarmt, en wordt gekenmerkt door ronde vormen en natuurstenen. Fuschia designs en bloeiende prints worden afgezet tegen zachte neutrale tinten. De items zijn gecreëerd om iedereen een kalm en zelfverzekerd gevoel te geven. Ontdek de combinatie van verfijnde ontwerpen, nieuwe soepel vallende jurken en échte statement kledingstukken. 
 
De collectie bevat tijdloze silhouetten, zachte texturen & bold pieces. Items als elegante broeken, verfijnde blouses en zwierige jurken staan centraal dit seizoen. Zacht alpacawol vormt de basis om mee te combineren. De autumn winter '22 collectie staat in het teken van een gewaagde mix van opvallende en neutrale tinten die zorgen voor een elegante en vrouwelijke touch. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: spring summer 2023
by-bar: antic styles
by-bar: pre-spring 2023
by-bar: gift guide inspiration

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.