by-bar: Autumn Winter 2020by-bar: Autumn Winter 2020by-bar: Autumn Winter 2020
terug naar pressroom

by-bar: Autumn Winter 2020

Samen met by-bar stappen we de herfst in, klaar voor nieuwe ontdekkingen. Een seizoen waarbij de items tijdloos zijn, want een goede stijl is immers voor altijd. De by-bar autumn winter collectie 2020 bestaat uit zachte stoffen, mooie denims en floral prints. Daarnaast presenteert by-bar dit seizoen ook de allereerste eco-items!

 

it’s a journey, not a destination

De eerste eco-items van by-bar zijn met liefde en zorg gemaakt. Prachtige jassen voor het nieuwe seizoen van gerecyclede pet flessen, de allerzachtste alpaca sweaters en eco denims. Met het maken van deze eco-items wordt er water bespaart en het gebruik van chemicaliën vermindert. Goed voor het milieu, de huid en daarnaast zijn de eco-items ook nog eens tijdloos.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: Golden Flower print
by-bar: Refined simplicity
by-bar: Pre-autumn 2021
by bar: Linnen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.