by-bar: antic stylesby-bar: antic styles
terug naar pressroom

by-bar: antic styles

Made with love and ready to be worn over and over again

by-bar re-introduceert de antic styles. Denk aan prachtige upcycled items in een oneindige stroom van kleuren. Iedere antic style is uniek en handgemaakt met liefde; ready to start a new story.   

 

In 2012 is by-bar begonnen met de ontwikkeling van de antic styles. Inmiddels bestaat de selectie uit tassen, jackets, gilets en pouches, die gemaakt zijn van traditionele stoffen en dekens uit India. Met elk een unieke print zijn de antic styles een belangrijk onderdeel geworden van de by-bar collecties en keren elk seizoen weer terug.

 

‘Tijdens mijn reizen in India ben ik geïnspireerd geraakt door mijn liefde voor oude Indiase quilts’’. We zijn begonnen met het ontwikkelen van de eerste tas en jacket van deze mooie en oude Indiase quilts. Dit was de start van de eerste ‘antic’ collectie. Hoe mooi is het om te zien dat nu, 10 jaar later, we al zoveel mensen blij hebben gemaakt met hun eigen unique upcycled antic piece!'' - Barbara Brenninkmeijer, oprichtster van by-bar

 

De antic jackets zijn omkeerbaar en daarom oneindig te combineren en te dragen. Van de overgebleven stoffen worden de antic pouches ontwikkeld. Te dragen als clutch of als make-up etui. Naast deze eyecatchers voegt by-bar een nieuw lid aan de antic familie toe: de antic bag. Draag de ruime bag als schouder- of als handtas.

 

De antic style collectie van by-bar is vanaf 26 januari verkrijgbaar in de webshop & winkels.

 

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam | #bybaranticstyles

#bybarconsiousjourney

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades

LINKS

website

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.