BougieBougie, Light up your dayBougieBougie, Light up your day
terug naar pressroom

BougieBougie, Light up your day

Kaarsen met een snufje Frans en een sprankeltje disco

Kaarsen met een snufje Franse chique en flink wat boogiewoogie. Dat is BougieBougie. Voor wie het nog niet wist: dat spreek je uit als ‘boesjie, boesjie’ en is Frans voor kaars. Of eigenlijk: Maastrichts voor kaars, hier liggen namelijk de roots van oprichtster Frederiek van Waes. Dit is ook de plek waar haar oma woonde die altijd voor iedereen een kaarsje opstak, of het nou voor een zieke kat of een goed cijfer voor een proefwerk was.

 

Light up de lockdown

Het idee voor BougieBougie ontstond tijdens de corona lockdown in december van 2020. Iedereen was thuis tijdens lange, donkere dagen en de avondklok… een periode met veel behoefte aan wat sprankeling in huis en wat sprankeling om weg te geven. Maak de dag bijzonder met een mooie set kwaliteitskaarsen, of stuur iemand die het moeilijk heeft een lichtje, iemand die jarig is een cadeautje of iemand met een nieuw huis een beetje gezelligheid. Super makkelijk en past zo in de brievenbus. 


Earth, Wind & Fire
BougieBougie wil anderen graag blij maken en inspireren met mooie kleurcombinaties en bijzondere kaarsen. Er zijn sets in kleuren gebaseerd op het seizoen, met namen van liedjes of bands (boogiewoogie). Zo creëerde ze de natuurlijke kaarsen-set Earth, Wind & Fire, de hot summerset California Dreaming, en de set Sweet Child of Mine. 

In de webshop staat nog veel meer moois, zoals: tuinfakkels en handgedipte kaarsen in neon kleuren of pastels. Daarnaast zijn er natuurlijk mooie (vintage en antieke) kandelaars beschikbaar om de set compleet te maken.

 

Een bosje kaarsen in je brievenbus 
Nooit meer zonder kaarsen zitten? Neem een abonnement op BougieBougie. Er valt dan elke maand (of elk kwartaal) een blijmaker op de deurmat. 

 

Er zijn 5 verschillende abonnementen:

 

1. Light up Light: 6 kwaliteitskaarsen in 6 verschillende kleuren.
De kaarsen zijn mooi ingepakt in een doosje dat door de brievenbus past. Dit abonnement kost Euro 16,- per maand (incl. verzenden).

 

In totaal 75 branduren.


2. Light up Long: 8 lange kwaliteitskaarsen in verschillende kleuren.
In een mooie verpakking die door de brievenbus past. Dit abonnement Euro 23,- (incl. verzenden).

 

In totaal 160 branduren.


3. Light up Bright: 12 kwaliteitskaarsen in verschillende kleuren.
De kaarsen zijn mooi ingepakt in een doosje dat door de brievenbus past. Dit abonnement kost Euro 27,50 (incl. verzenden).

 

In totaal 150 branduren.

 

4. Light up Surprise Maandabonnement: een verrassingspakket van 20, 30 of 50 euro inclusief verzendkosten


5. Light up Surprise Kwartaalabonnement: een verrassingspakket van 20 euro inclusief verzendkosten

 

Een glimlach voor iedereen

Net als de service, zorgen ook de kaarsen voor een smile. Niet alleen bij jou, ook bij de makers. De kwaliteit is hoog, dus de kaarsen branden mooi en walmen, druipen en spetteren niet. Ook fijn: ze worden met aandacht voor mens en milieu gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


bougiebougie.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Bougie Bougie

Het idee voor BougieBougie ontstond tijdens de Corona Lockdown in december van 2020. Een periode waarin de behoefte aan wat sprankeling in huis of wat sprankeling om weg te geven groot was. Dat was te merken in de conceptstore die oprichtster Frederiek de Waes samen met twee partners runt in Haarlem: de kaarsen vlogen met bosjes de deur uit. Et voilà: BougieBougie was geboren. Frederiek haar liefde voor design, mooie kleuren, verpakkingen en ondernemen komen hierin samen. Maar ook voor disco-boogie, gezelligheid en blije mensen. Een feestje in de brievenbus!