Sparkling SummerSparkling Summer
terug naar pressroom

Sparkling Summer

De zomer komt langzaam in zicht en dat laten de nieuwste items van Bodes & Bode duidelijk zien. Ware statement pieces slaan de klok, waarbij zoals we van Bodes & Bode gewend zijn kleur kleur kleur het beeld bepaald. Rijke stenen zoals London Blue en amethyst worden gecombineerd met witgoud, geelgoud en roségoud alles is mogelijk en kán. Wat is er nu cooler dan in slechts badkleding of een elegante sarong een schitterende ring of oorbellen te dragen die je zongebruine huid nog meer doen stralen. We dare you!

 

Voor de uitleen van Bodes & Bode ben je van harte welkom in onze showroom. Nog meer opties? Dan maken we graag een afspraak voor een bezoek aan de Bodes & Bode store in Amsterdam.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Dodo voor Pomellato
Hard Candy
De Wereld van Dodo

LINKS

Website Bodes & Bode

SOCIAL MEDIA Bodes & Bode juweliers

Over Bodes & Bode juweliers

De vijfde generatie van het familiebedrijf Bodes & Bode heeft hun goede smaak en oog voor kwaliteit van huis uit meegekregen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1860 en de gelijknamige juwelierszaak aan de Denneweg in Den Haag is sinds de opening in 1950 een begrip.

 

Twee jaar geleden opende de familie een tweede zaak aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Die uitbreiding is tekenend voor de frisse wind die door het bedrijf heeft gewaaid onder invloed van de jongste generatie. Naast een collectie van exclusieve gouden juwelen met diamanten en kleurstenen is de collectie van Bodes & Bode verjongd met hedendaagse, gangbare, modieuze juwelen.

Het bedrijf kreeg internationale bekendheid door hun vakkundigheid op het gebied van juwelen uit de 19e eeuw, Art Nouveau en Art Deco periode. Juwelen vervaardigd door o.a. Lalique en verkocht door Bodes & Bode bevinden zich nu in musea zoals het Rijksmuseum.


Onder hun clientèle rekenen zij verschillende grote namen:

Toenmalig koningin Beatrix droeg oorhangers met saffier en diamant van Bodes & Bode op haar staatsieportret. Andy Warhol gebruikte die foto voor één van zijn beroemde zeefdrukken. Ook prinses Diana staat op een werk van Warhol afgebeeld met een sieraad van Bodes & Bode, een diamanten collier met bijpassende oorhangers. Recenter is onder meer Sylvie Meis gefotografeerd met juwelen van het bedrijf.