Hard CandyHard CandyHard Candy
terug naar pressroom

Hard Candy

Als er een ding duidelijk is in het modebeeld voor SS’17 is dat op het gebied van kleur alles kan! Zuurstokroze of kanariegeel en dan gemixt met de meest exotische prints, alles is mogelijk als er maar een statement gemaakt wordt. Met voorlopers als Alessandro Michele voor Gucci, wordt er een kleurrijk, out of this world palet gecreëerd waardoor we reikhalzend uitkijken naar de zomer.

 

Bodes & Bode biedt binnen deze kleurbeweging een breed scala aan eye-popping juwelen in alle kleuren van de regenboog. Dompel handen, polsen en hals onder in kleur met het idee dat alles geoorloofd is, zolang je maar een sterk beeld neer zet.  Creëer een ware color clash door deze statement items toe te voegen aan een al kleurrijke look, of style een simpele zwarte outfit af met deze schitterende eye-catchers.

 

Voor de uitleen van deze kleurrijke items ben je van harte welkom in onze showroom. Nog meer opties nodig? Dan maken we graag een afspraak in een van de Bodes & Bode stores in Amsterdam of Den Haag.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Dodo voor Pomellato
Sparkling Summer
De Wereld van Dodo

LINKS

Website Bodes & Bode juweliers

SOCIAL MEDIA Bodes & Bode juweliers

Over Bodes & Bode juweliers

De vijfde generatie van het familiebedrijf Bodes & Bode heeft hun goede smaak en oog voor kwaliteit van huis uit meegekregen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1860 en de gelijknamige juwelierszaak aan de Denneweg in Den Haag is sinds de opening in 1950 een begrip.

 

Twee jaar geleden opende de familie een tweede zaak aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Die uitbreiding is tekenend voor de frisse wind die door het bedrijf heeft gewaaid onder invloed van de jongste generatie. Naast een collectie van exclusieve gouden juwelen met diamanten en kleurstenen is de collectie van Bodes & Bode verjongd met hedendaagse, gangbare, modieuze juwelen.

Het bedrijf kreeg internationale bekendheid door hun vakkundigheid op het gebied van juwelen uit de 19e eeuw, Art Nouveau en Art Deco periode. Juwelen vervaardigd door o.a. Lalique en verkocht door Bodes & Bode bevinden zich nu in musea zoals het Rijksmuseum.


Onder hun clientèle rekenen zij verschillende grote namen:

Toenmalig koningin Beatrix droeg oorhangers met saffier en diamant van Bodes & Bode op haar staatsieportret. Andy Warhol gebruikte die foto voor één van zijn beroemde zeefdrukken. Ook prinses Diana staat op een werk van Warhol afgebeeld met een sieraad van Bodes & Bode, een diamanten collier met bijpassende oorhangers. Recenter is onder meer Sylvie Meis gefotografeerd met juwelen van het bedrijf.