Support your locals en maak iemand blij met BloomincardSupport your locals en maak iemand blij met BloomincardSupport your locals en maak iemand blij met Bloomincard
terug naar pressroom

Support your locals en maak iemand blij met Bloomincard

Via Bloomincard verstuur je bloemen met een kaartje dat direct om te toveren is tot vaas, een kaart en vaas in één. Vrolijk een ander op met bloemen en een persoonlijk bericht in een tijd dat direct persoonlijk contact ingewikkeld is. 

 

Wat het concept van Bloomincard bijzonder maakt is dat de bloemen op de kwekerij zorgvuldig worden verpakt en samen met de kaart direct verstuurd worden naar de consument. Alle bloemen komen rechtstreeks bij Nederlandse kwekers vandaan. Bijvoorbeeld de Germini's en Piccolini's van de kweker Gerbera United. Dit zijn vrolijke, kleurrijke en bovendien sterke bloemen die heel geschikt zijn om samen met Bloomincard te sturen. De ontvanger vouwt de kaart gemakkelijk om tot vaas, vult de vaas met water en zet vervolgens de bloemen erin. 

 

Steun het Rode Kruis met Moederdag
Met iedere kaart die jij verstuurt geef je dus lokale kwekers een extra steuntje in de rug. Bloomincard doneert daarnaast voor iedere verkochte kaart met Moederdag €1 aan het Rode Kruis. Een Moederdag cadeau waarmee je ook nog eens een steentje bijdraagt.

 

Wens daarom iemand beterschap, verras je moeder met Moederdag of steek jouw werknemers een hart onder de riem met Bloomincard. Op die manier steun je het Rode Kruis, de lokale kweker en maak jij tegelijkertijd iemand blij met een uniek cadeau, dat door de brievenbus bezorgd kan worden.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Website Bloomincard

SOCIAL MEDIA Bloomincard

over bloomincard

Bloomincard is bedacht en ontwikkeld door Marjolein van der Burg en Nicole van Duijvenvoorde. Het idee voor Bloomincard is ontstaan op de verjaardag van Marjolein. Marjolein kreeg heel veel bloemen, maar kon geen vazen vinden. Wel kreeg ze verschillende mooie wenskaartjes bij de bloemen. Waarom geen wenskaart geven bij de bloemen wat ook direct een vaas is? Nooit meer op zoek naar een vaas en direct je persoonlijke boodschap achterlaten, verpakt in een mooi fris of hip design.