Waarom een Batiste mini niet op je vakantie checklist mag ontbrekenWaarom een Batiste mini niet op je vakantie checklist mag ontbrekenWaarom een Batiste mini niet op je vakantie checklist mag ontbreken
terug naar pressroom

Waarom een Batiste mini niet op je vakantie checklist mag ontbreken

Paspoort? Check. Bikini? Check. Batiste mini? Check! Maak jij voordat je op vakantie gaat ook altijd een checklist? Dan mag de Batiste mini hier niet op ontbreken. Alle voordelen van fris haar in een handomdraai, maar dan in een fijn reisformaat.

 

De handige miniformaat droogshampoo’s van 50ML passen in bijna iedere handtas en mogen ook mee in je handbagage. Zo ben je, waar je ook naartoe gaat, altijd maar een paar sprays verwijderd van een good hair day.

 

Om tijd te besparen in de ochtend of om je haar nieuw leven in te blazen na een dagje strand of een lange vlucht heeft Batiste™ mini’s in vier verschillende geuren ontwikkeld. Ga jij voor de Batiste Original? De klassieker onder de droogshampoos van Batiste™ met een aangename, frisse, onuitgesproken geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Verlang jij meer naar een zoete geur? Probeer dan de Batiste Cherry, deze variant heeft een rijke en zachte kersengeur en zorgt voor een heerlijk frisse wind door het haar. Met een exotische geur van kokos en vanille voert de Batiste Tropical je mee naar zonnige stranden en tropische eilanden. Wanneer je van een bloemengeur houdt, is de Batiste Blush zeker wat voor jou! Voor welke mini ga jij?

 

Verkoopinformatie en adviesprijs

Nederland: De Batiste™ mini Blush, Tropical en Original, €2,19 voor 50ml, zijn te koop bij Etos, Kruidvat en Trekpleister.

België: De Batiste™ mini Blush, Tropical, Cherry en Original, €2,19 voor 50ml, zijn te koop bij Kruidvat, DI en Carrefour.


Hoe te gebruiken?
1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.
4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Charlotte Verviersc.verviers@simplypr.nl

 

Instagram: @batiste_benelux
Facebook: @batistenl / @batistebelgium

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!