Vlaanderen | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas
terug naar pressroom

Vlaanderen | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas

Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas

Ook wanneer je on-the-go bent, heeft je haar weleens een opfrisser nodig. Of je nou op een festival staat te dansen, op reis bent of druk in de weer bent in het park met je kids- je haar wordt zomers vaak sneller vet en futloos. No worries! Batiste Droogshampoo is ook verkrijgbaar in mini-uitvoering. Ideaal voor in je handtas of handbagage. Jouw redder in nood!

 

Je wordt niet alleen heel vrolijk van de kleurrijke verpakkingen van de Batiste mini’s, ze ruiken ook nog eens heerlijk zomers. Waan je met de Batiste Tropical even in tropische sferen dankzij de exotische kokosgeur. Ben je in een flirterige bui? Ga dan voor de bloemengeur van Batiste Blush en krijg binnen no-time een frisse, volumineuze look! Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. In no-time is je haar fruity & cheeky. Wanneer je van een neutrale geur houdt, is de Batiste Original wat voor jou!

 

Zo geef je je haar weer een oppepper wanneer je onderweg bent en kun je weer met een fris gevoel en mooie look genieten van je feestje, vakantie of reis. Onmisbaar in de tas van vrouwen met een actief en druk leven.

 

Ben je benieuwd naar de Batiste mini’s of wil je deze graag reviewen? Vraag dan de producten bij ons aan.

 

Verkoopinformatie

Batiste Mini Tropical, Blush, Cherry en Original, €2,19 voor 50ml, zijn verkrijgbaar bij Di Beauty&Care.

 

How to use?

Een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd? Met Batiste, Yes you can!
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

 

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!

 

*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.