NL | Waarom droogshampoo juist nu zo handig is
terug naar pressroom

NL | Waarom droogshampoo juist nu zo handig is

Dat droogshampoo dagelijks voor veel mensen een uitkomst is, is je vast niet ontgaan. Maar zeker in een periode waarin de meeste van ons veel tijd thuis doorbrengen, worden we een nog grotere fan van de magische formule. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan droogshampoo die je juist nu nog meer zult waarderen.

 

1. Minder vaak wassen

Quarantaine is de ideale periode om je haar te “trainen” zodat je het straks minder vaak hoeft te wassen. Natuurlijk geen probleem om door je huis te lopen met vette lokken, nu je toch vrij weinig mensen ziet. Maar omdat je waarschijnlijk tijdens je dagelijkse wandeling of je bezoek aan de supermarkt toch liever niet met vet haar wilt lopen, is droogshampoo de ideale oplossing. Een paar spraytjes en je bent ready voor je dagelijkse ‘uitje’!

 

2. Uitgroei verbloemen

Waar we deze periode ook tegenaan lopen is dat alle kappersafspraken even on hold staan. Om onze uitgroei te verbloemen moeten we dus creatief zijn. Als jij het nog niet aandurft om zelf je uitgroei te verven heeft Batiste™ de ideale tussenoplossing. Met de Batiste™ Blonde en Dark Hair geef je je haar ook een vleugje kleur! Op deze manier kun je je uitgroei nog eventjes verbergen. De Batiste™ Blonde en Dark Hair zijn ideaal voor de warme blondines en alle brunettes. 

 

Heb jij een koelere, asblonde haarkleur? Dan passen alle andere varianten van Batiste™ perfect bij jou. Deze geeft namelijk een beetje ‘grijze’ waas af, die je vervolgens ook makkelijk uitborstelt. 

 

3. Heerlijke geur

Daarnaast zorgt Batiste™ droogshampoo ook nog eens voor een heerlijke, verfrissende geur. Reden genoeg om je parfum even te laten staan. Met de negen verschillende varianten van Batiste™ zit er voor iedereen wel iets bij! Gek op bloemige geuren? Ga voor Batiste™ Wildflower. Ben je meer fan van een zoete geur, ga dan voor Batiste™ Cherry. Is zwoel meer jouw ding? Ontdek dan de Batiste™ Tempt. Zit je met je hoofd al op een tropisch eiland tussen de kokosnoten? Ga dan voor BatisteTropical en waan jezelf op een zonnige bestemming.

 

How to use?

1. Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van je haar houden.

2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van subtiele natuurlijke geur.

4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

 

Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten,
neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

Het beeld uit de banner is gemaakt door Kristina Borre | @miss_k_510

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!