NL | NIEUW! Je favoriete droogshampoo in een nieuw jasjeNL | NIEUW! Je favoriete droogshampoo in een nieuw jasjeNL | NIEUW! Je favoriete droogshampoo in een nieuw jasje
terug naar pressroom

NL | NIEUW! Je favoriete droogshampoo in een nieuw jasje

’s Werelds best verkochte droogshampoomerk Batiste heeft haar bekende favorieten in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe look & feel is niet alleen moderner en opvallender, ook zijn de formules en geur geoptimaliseerd. Voor een nog fijnere ervaring tussen wasbeurten in.

 

“Live Life. Bold & Beautiful Every Day!” Dit is het motto van Batiste. Hun missie is het aanbieden van haarverzorgingsroutines met handige oplossingen voor tussen de wasbeurten in, voor haar dat geweldig zit en voelt. De nieuwe look & feel van hun droogshampoos straalt dit motto ook uit dankzij de frisse, moderne verpakking én verbeterde geur en formules.

 

Waarom droogshampoo gebruiken?

1.     Om het gebruik van reguliere shampoo uit te stellen.

2.     Om het haar en de hoofdhuid lekker te laten ruiken.

3.     Om volume toe te voegen aan het haar.

4.     Om tijd te besparen.

5.     Om textuur toe te voegen aan het haar.

 

Hoe te gebruiken?

1.      Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.

2.      Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3.      Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.

4.      Borstel je haar en style het zoals gewenst.

 

 

Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original, Tropical, Rose Gold, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ XXL Volume, Hint of Colour Dark Hair, Hint of Colour Light Blonde (€6,49 voor 200ml) en Batiste™ Overnight Deep Cleanse (€6,80 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

 

België: Batiste™ Original, Tropical, Rose Gold, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ XXL Volume, Hint of Colour Dark Hair, Hint of Colour Light Blonde (€6,49 voor 200ml) en Batiste™ Overnight Deep Cleanse (€6,80 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

Instagram: @batiste_benelux

Over Batiste

Batiste™ is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!