NL |NIEUW! Batiste™ Wonder Woman
terug naar pressroom

NL |NIEUW! Batiste™ Wonder Woman

Maak kennis met de krachtige powerboost van Batiste Wonder Woman

Met trots introduceert Batiste de limited edition Batiste Wonder Woman™; je nieuwe haarheld. Batiste heeft de krachten gebundeld met Warner Bros. Consumer Products en DC om een ​​van 's werelds meest iconische superhelden, Wonder Woman, te vieren. De supereffectieve formule van Batiste haalt de Wonder Woman in jou naar boven! Vrouwelijk en gedurfd: Batiste Wonder Woman™ bevat topnoten van verfrissende bergamot, zoete freesia en delicate jasmijn met een vleugje amandel.

 

"We zijn zeer enthousiast om de wereldwijde samenwerking van Batiste met Warner Bros. en DC te onthullen," zegt Helen Feeney, Senior Brand Manager bij Batiste. “Wonder Woman vertegenwoordigt overal dappere, meelevende en krachtige vrouwen, wat perfect bij Batiste past. Nu kunnen slechte haardagen verslagen worden met Batiste Wonder Woman™ droogshampoo."

 

Het maakt niet uit of je aan het sporten bent, in je badkamer, van (online) kantoor naar een date gaat of jezelf wilt verdedigen tegen vettig haar: Batiste Wonder Woman™ redt direct je levenloze lokken en blaast ze nieuw leven in. Waar en wanneer dan ook.

 

Batiste Wonder Woman™ kan dof haar onmiddellijk transformeren. Laat je innerlijke superheld los en voel de kracht die gepaard gaat met geweldig ogend en voelend haar.

 

Wonderlijk mooi haar in 3 stappen

1.     Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van je haar houden.

2.     Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3.     Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de subtiele geur.

4.     Borstel je haar en style het zoals gewenst.

 

De geur

·      Bergamot

·      Freesia

·      Jasmijn

·      Amandel

 

Verkoopinformatie en adviesprijs

Nederland: Batiste Wonder Woman™, €5,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Etos.
België: Batiste Wonder Woman™, €5,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij DI.


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

Instagram: @batistenl / @batiste_be
Facebook: @batistenl / @batistebelgium

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!