NL | NIEUW! Batiste™ Stylist, de XXL Volume Spray
terug naar pressroom

NL | NIEUW! Batiste™ Stylist, de XXL Volume Spray

Steel de show met sky-high volume

Til je haar aankomende feestdagen naar een hoger niveau met de nieuwe Batiste™ Stylist, een XXL Volume Spray. Ben je op zoek naar wat extra body vanaf de haaraanzet? Dan is dit het stylingproduct voor jou.

 

Naast dat de Batiste™ Stylist volume creëert, wordt het haar tegelijkertijd verzorgd. Het is doordrenkt met keratine om het haar sterk te houden en bevat voedende Inca Inchi-olie. Zo kun je het haar op een gezonde manier stylen en krijg je een volumineuze én glanzende look. 

 

De Batiste™ Stylist is in 3 makkelijke stappen te gebruiken:

 

1.     Schud de Batiste™ Stylist

2.     Spray 30 cm van je haaraanzet af

3.     Masseer de haaraanzet voor sky-high volume!
 

De geur

·       Witte perzik

·       Jasmijnblaadjes

·       Tonkaboon

 

Verkoopinformatie en adviesprijs

Nederland: Batiste™ Stylist, €6,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Stylist, €6,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat en DI.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van de Batiste™ Stylist, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl | +31 (0)20 776 77 56

Over Batiste

Batiste™ is 's werelds bestverkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ droogshampoo is dé manier om het haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must-have in de badkamer en handtas.