NL | NIEUW! Batiste™ Overnight Deep Cleanse
terug naar pressroom

NL | NIEUW! Batiste™ Overnight Deep Cleanse

Wakker worden met verfrist haar dankzij de nieuwe Batiste Overnight Deep Cleanse

Iedereen kan 's ochtends wel een beetje verfrissing gebruiken. Batiste introduceert de Overnight Deep Cleanse droogshampoo, een product dat zijn werk doet terwijl jij slaapt. Gebruik het voor het slapengaan, laat gedurende de nacht inwerken en ontwaak met fris en schoon haar.

Batiste’s Overnight Deep Cleanse is perfect om het haar te verfrissen tussen wasbeurten in. Het reinigt het haar gedurende de nacht door overtollig olie te absorberen. Ontwaak met schoon, fris en heerlijk ruikend haar. De nieuwe formule is verrijkt met houtskool, keratine en zuiveringszout. De Overnight Deep Cleanse is geparfumeerd met rustgevende patchouli, vetiver en berk als basis, vermengd met kalmerende jasmijn en roos in het hart en pittige citroen in de topnoten. De ontspannende geur zorgt voor een goede nachtrust. Droom rustig weg en word niet langer wakker met lusteloos haar.


In een 2021 uitgevoerde enquête, ontdekte Batiste dat de helft van de deelnemers het fijn vond om het haar voor het slapen te verzorgen. 81% gaf aan dat het verzorgen van het haar een essentieel onderdeel van de verzorgingsroutine is. Batiste heeft hiernaar geluisterd en ontwikkelde een variant met een ontspannende geur om de avond mee af te sluiten. Dankzij de Batiste Overnight Deep Cleanse is het nu mogelijk om in slaap te vallen en wakker te worden met haar dat klaar is voor de dag.

Hoe de Overnight Deep Cleanse te gebruiken:
●    Breng voor het slapengaan aan. Schud de bus een paar seconden.
●    Verdeel het haar en spray in de richting van de haaraanzet (vanaf 30 cm om precies te zijn). Het haar na het aanbrengen niet bedekken.
●    Goed inmasseren zodat de formule de hele nacht kan inwerken.
●  Ga slapen en word de volgende ochtend wakker met fris en schoon haar. Borstel of stijl het haar zoals gewenst.


De geur
·      Patchouli
·      Vetiver
·      Berk
·      Jasmijn
·      Roos
·      Citroen
·      Topnoten

Verkoopinformatie en adviesprijs
Nederland: Batiste Overnight Deep Cleanse™, €6,80 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.
België: Batiste Overnight Deep Cleanse™, €6,80 voor 200ml, verkrijgbaar bij DI.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl
Instagram: @batiste_benelux
Facebook: @batistenl / @batistebelgium

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!