NL | Love Is Love
terug naar pressroom

NL | Love Is Love

Van wie je ook houdt, wat je stijl ook is, hou van jezelf en van je haar

Love Is Love met een fruitige en levendige geur

Love Is Love is een limited edition geur van Batiste™, 's werelds best verkochte droogshampoo. Batiste™ staat voor unieke persoonlijkheden, het omarmen van individualiteit en voluit leven; deze waarden behoren tot de kern van het merk. In 2020 steunt Batiste™ met trots de COC Nederland.

De opvallende lippen met regenboogprint staan voor het vieren van de individualiteit en vallen zeker op tussen je andere haarproducten. Love Is Love rekent af met vettige haarwortels en geeft je haar volume en textuur; een fruitige en levendige twist aan je favoriete droogshampoo.

De nieuwe geur zit vol met zoete, fruitige en bloemige tonen en zorgt er gegarandeerd voor dat je haar er fris uitziet en goddelijk ruikt, zodat jij je op je best voelt. Batiste is de multifunctionele redder in nood voor je haar en geliefd bij zowel klanten als celebrities en professionele haarstylisten.
Wie je ook bent, wat je stijl ook is, hou van jezelf en hou van je haar.

De geur - een overzicht
Topnoten: Regenboog citrus en framboos

Middennoten: Jasmijn en roos
Basisnoten: Gouden amber, sandelhout en vanille

Verkoopinformatie en adviesprijs
Nederland: Batiste™ Love Is Love, €5,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.
België: Batiste™ Love Is Love, €5,49 voor 200ml, verkrijgbaar bij Kruidvat.


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten,neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

Instagram: @batistenl / @batiste_be
Facebook: @batistenl / @batistebelgium

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!