NL l Ontdek de vernieuwde Batiste™ Hint of Colour RangeNL l Ontdek de vernieuwde Batiste™ Hint of Colour Range
terug naar pressroom

NL l Ontdek de vernieuwde Batiste™ Hint of Colour Range

’s Werelds best verkochte droogshampoomerk lanceert de Batiste™ Hint of Colour Blonde en Hint of Colour Dark Hair met vernieuwde formules. De nieuwe producten hechten zich langer aan de haarvezel, zorgen voor een verbeterde opname van kleurtint en geven minder af tijdens het gebruik.

 

Zeg hallo tegen prachtige donkere lokken! De Batiste™ Hint of Colour Dark Hair is speciaal ontwikkeld om donker haar op te frissen tussen twee wasbeurten door. De formule met cacao-extract zorgt voor een geweldig kapsel met een ‘Hint of Colour’, zonder een witte waas achter te laten. Kortom: de must-have voor iedere brunette!

Blondines opgelet! De Batiste™ Hint of Colour Blonde verfrist blonde lokken binnen een handomdraai. De formule kenmerkt zich door geurtonen van kamille en loopt zonder witte resten naadloos over in blond haar. Ervaar de vertrouwde kwaliteit van Batiste met een verbeterde blonde tint!

 

Beide formules verbergen kleurverschillen bij uitgroei en verdwaalde grijze haren.

Hoe te gebruiken 
1. Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van het haar afhouden.
2. Verdeel het haar in secties en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.
4. Borstel het haar en style zoals gewenst.

 

Verkoopinformatie en Adviesprijs
Nederland: Batiste™ Hint of Color Dark Hair en Hint of Color Light Blonde (€6,79 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Hint of Color Dark Hair en Hint of Color Light Blonde (€6,79 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Tessa Schoones l t.schoones@simplypr.nl

 

Instagram: @batiste_benelux

Over Batiste

Batiste™ is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!