NL | Batiste Sweetie
terug naar pressroom

NL | Batiste Sweetie

Batiste Sweetie

Such a Sweetie!

Voeg wat zoete speelsheid aan je stijl toe met de nieuwe Batiste Sweetie. Make everyday your runway dankzij de heerlijke geur van frambozen en vanille. Deze award-winnende hair hero is de perfecte snelle oplossing voor mooi uitziend haar tussen de wasbeurten in. Batiste Sweetie geeft je de mogelijkheid om je vrouwelijk en schattig te voelen, ook als je haar even niet wil meewerken. The shortcut to great hair!

 

How to use?

Til je haar pluk voor pluk op en spray Batiste Sweetie van 30cm afstand gelijkmatig over de wortels van het haar. Masseer de droogshampoo goed in het haar en geniet van de zoete geur van frambozen, granaatappel en vanille. Verfris je haar direct en geef je haar in een oogwenk het heerlijke gevoel van pas gewassen en volumineus haar. Batiste is daarnaast ideaal als styling product, je haar is dankzij Batiste makkelijker te stylen met extra volume en textuur. 
 

Verkoopinformatie en adviesprijs
Batiste Sweetie, €5,49 voor 200ml, is vanaf September verkrijgbaar bij Kruidvat.                                                                  

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.