NL | Batiste Luxe
terug naar pressroom

NL | Batiste Luxe

Dompel jezelf onder in luxe met de Batiste™ Luxe droogshampoo

Batiste™ introduceert vol trots de nieuwste toevoeging aan het assortiment: Batiste™ Luxe. De bekende, award winnende formule met een nieuwe en unieke geur. 

 

Het is de perfecte geur voor de dagen dat je jezelf in een beetje luxe wilt onderdompelen. Eén spray en je voelt je mooi en zelfverzekerd dankzij haar dat met iedere haar flip heerlijk ruikt. Batiste™ Luxe heeft rijke geurnoten van bloemen en citrus, zoals jasmijn, nectarine en mandarijn. Gedurfd, rijk en weelderig. 

 

De bus heeft een opvallend design met het pauwenveren patroon en smaragd- en goudkleurige accenten. Geen wonder dat deze de naam LUXE gekregen heeft. Bovendien staat hij prachtig in je badkamer.


Batiste™ droogshampoo laat het haar er tussen de wasbeurten door weer schoon en fris uitzien. Een paar snelle sprays gedurende de dag blazen je lokken nieuw leven in. De ideale oplossing om tijd te besparen. Gebruik Batiste™ niet alleen om je haar te verfrissen maar ook als stylingproduct voor extra body en textuur.

How to use?
1.       Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
2.       Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
3.       Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de heerlijke geur.
4.       Borstel je haar en style het zoals gewenst. 

Verkoopinformatie en adviesprijs          
Batiste™ Luxe is verkrijgbaar bij:
Nederland: Batiste™ Luxe, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij Etos.
België: Batiste™ Luxe, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij DI. 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl

 

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.