NL | Batiste™ Golden Rose: Love is in the hair
terug naar pressroom

NL | Batiste™ Golden Rose: Love is in the hair

De nieuwe Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven. De droogshampoo heeft een heerlijk verfijnde, lichtzoete en delicate geur en ruikt naar vanille en rozen. Gebruik de Batiste™ Golden Rose niet alleen om je haar te verfrissen maar ook als stylingproduct voor extra body en textuur.

 

Wanneer je Batiste™ Golden Rose op de haarwortels sprayt, absorbeert het vet. Het laat je haar er weer zacht, schoon en fris uitzien. De droogshampoo is ook perfect voor stijl, fijn of glad haar dat wat extra volume kan gebruiken. Een paar snelle sprays veranderen je look in een handomdraai en zorgen voor textuur in het haar. De ideale oplossing om tijd te besparen.

 

Blaas je haar nieuw leven in door het gelijktijdig te verfrissen en te stylen. Sla die wasbeurt dus nog even over en slaap gerust wat langer uit. Met Batiste™ Golden Rose ben je ervan verzekerd dat je coupe goed zit en heerlijk ruikt.


How to use?

1.       Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.

2.       Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3.       Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de geur van rozen en vanille.

4.       Borstel je haar en style het zoals gewenst. 

 

Verkoopinformatie en adviesprijs

Nederland: Batiste Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf juni 2018 bij Etos.  

België: Batiste Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.  

  

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten,
neem contact op met Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.