NL | Batiste Extra Volume
terug naar pressroom

NL | Batiste Extra Volume

Batiste Extra Volume

Styling tool voor de feestdagen

Batiste Extra Volume als styling tool voor de feestdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht mag Batiste Droogshampoo als styling tool zeker niet in de badkamer ontbreken. De Batiste Extra Volume geeft het haar nog meer volume dan een standaard droogshampoo. Een paar sprays geven je haar een luxe glamorous uitstraling, ideaal dus voor jouw nieuwjaarsfeestje.

 

Droogshampoo heeft zo zijn voordelen: je haar wordt er minder vet van, je haar droogt niet uit door het vele wassen en last but not least, je krijgt er enorm veel volume van. De Batiste Extra Volume maakt je haar wat stugger waardoor het beter in model blijft zitten. Gebruik Batiste niet alleen om het haar te ontvetten maar ook als stylingproduct voor extra volumineus haar. Met Batiste schuif je met show-stopping en fris ruikend haar aan bij het kerstdiner.
 

Styling tip: Houd je haar ondersteboven en spray Batiste op de haaraanzet voor nog meer volume. Deel jouw haarcreaties met ons via #batiste #batistenl/#batistebe.

Verkoopinformatie en adviesprijs
Nederland: Batiste Extra Volume €6,49 - te koop bij Kruidvat, Etos, Trekpleister en Dio Drogist.

België: Batiste Extra Volume €6,49 - te koop bij Kruidvat, DI Beauty&Care en Carrefour.

Ben je benieuwd naar de Batiste Extra Volume of wil je deze graag reviewen? Vraag het product dan bij ons aan.

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.