NL | 4 manieren om droogshampoo te gebruiken
terug naar pressroom

NL | 4 manieren om droogshampoo te gebruiken

Droogshampoo is de ideale lifesaver om je haar snel op te frissen en het extra body en textuur te geven. Maar je kan het ook voor veel andere zaken inzetten. Na het lezen van deze 4 tips wordt droogshampoo jouw daily essential.

1.  Om volume te krijgen
Gebruik droogshampoo om vet haar tegen te gaan én om je haar meer body te geven. Flip je haar voorover en spray wat droogshampoo op je haarwortels. Na het schudden van je haar zal het een volume boost hebben. De Batiste™ Extra Volume droogshampoo is hier bijvoorbeeld ideaal voor.

2.  Om te stylen
Droogshampoo is een geweldige manier om je haar wat textuur te geven waardoor je krullen minder snel uit zullen vallen. Hierdoor blijft je haarlook extra lang zitten! Of wanneer je je haar opsteekt zal het je lokken langer op z’n plek houden.

3.  Om je pony van je voorhoofd te houden
Door wat droogshampoo aan de onderkant van je pony te spuiten, op het gedeelte wat tegen je voorhoofd aanzit, zorg je dat je pony mooi in model blijft zitten.

4.  Om uitgroei te verbergen
Stel je kappersbezoekje nog even uit dankzij droogshampoo’s met een vleugje kleur speciaal voor bruin en blond haar. Het gebruik van droogshampoo tussen de natte wasbeurten door, kan helpen voorkomen dat je haarkleur vervaagd. Het is een ideale manier om de tijd tussen de haarkleuringen door te verlengen. De droogshampoo’s sluiten aan op je haarkleur zodat je geen witte waas zult krijgen. De Divine Brunette of de Brilliant Blonde van Batiste™ zijn hier perfect voor!

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
* al meer dan 5 jaar op rij. Nielsen verkopen in waarde, MAT 21 Januari 2018.