Ken jij deze 6 droogshampoo hacks al?Ken jij deze 6 droogshampoo hacks al?Ken jij deze 6 droogshampoo hacks al?
terug naar pressroom

Ken jij deze 6 droogshampoo hacks al?

 Droogshampoo is hét product wat niet meer kan ontbreken in een hair care routine. Het maakt het haar minder vet, geeft volume en ruikt heerlijk. De kans is groot dat je dus al bekend bent met droogshampoo, toch geeft Batiste™ graag een paar tips om het gebruik naar een hoger niveau te tillen!

 

1. Gebruik droogshampoo vóór het sporten

Spray droogshampoo op de haargrens voordat je gaan sporten. Niet alleen absorbeert droogshampoo de extra oliën op de hoofdhuid, maar tijdens het trainen neemt het ook het zweet op. Zo hoef je na het trainen niet elke keer je haar te wassen.

 

2. Extra volume nodig?

Droogshampoo is een top-product voor vet haar, maar het kan ook een volume booster zijn. Speciaal voor dagen dat je haar niet vet is, maar wel een beetje volume wilt heeft Batiste™ de Stylist XXL ontwikkeld. Deze volume spray bevat een speciale mix van keratine en Inca Inchi-olie om je haar te verzorgen en geeft versterking! Volume begint bij de haarwortels dus spray het dicht bij de haaraanzet en geniet van een volumineuze look, ook op dagen dat je haar niet vet is.

 

3. Beachy looks

Droogshampoo helpt ook om meer textuur te geven aan het haar. Door extra textuur aan het haar te geven kun je nieuwe haarstijlen proberen. Spray wat droogshampoo in je haar voordat je gaat vlechten voor een wilde fishtail braid, of creëer een mooie blow-out look. Maar je kan ook droogshampoo over het gehele haar sprayen voor instant beachy waves.

 

4. Gebruik droogshampoo voor het slapen

Geef het product extra tijd om in te trekken door het s ’avonds in het haar te sprayen. Hierdoor heeft het genoeg tijd om de oliën te absorberen en heeft het haar ’s ochtends alleen nog een kleine touch-up nodig.

 

5. Heerlijke geur

De droogshampoo van Batiste™ zorgt ervoor dat het haar altijd heerlijk en fris ruikt. Gek op tropische geuren van kokos? Ga voor Batiste™ Tropical. Op zoek naar een luxueuze en sprankelende jasmijn en citrus geur, ga dan voor de Batiste™ Luxe. Een geurtje nodig voor een zwoele zomeravond die naar rozen en bergamot ruikt? Kies dan voor de Batiste ™ Tempt.

 

6. Mini’s

Om dit lijstje helemaal compleet te maken kunnen de Batiste™ mini niet ontbreken! Kleine droogshampoo’s die makkelijk mee te nemen zijn en in elke handtas passen. Handig voor een snelle opfris beurt na een lange vlucht, een middag shoppen of een dag op het strand. Fris haar, waar je ook bent! 

 

Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Stylist XXL, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Stylist XXL, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten,
neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

Instagram: @batistenl / @batiste_be
Facebook: @batistenl / @batistebelgium 

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!