Geniet extra lang van de Batiste klassiekers in 350ml verpakkingenGeniet extra lang van de Batiste klassiekers in 350ml verpakkingen
terug naar pressroom

Geniet extra lang van de Batiste klassiekers in 350ml verpakkingen

Droogshampoo is bij vele van ons onmisbaar geworden in de haarroutine. Batiste heeft de favoriete Batiste™ Original en Batiste™ Blush gelanceerd in grotere verpakkingen. Het formaat telt maar liefst 150ml meer dan de standaard hoeveelheid. Voortaan gaat de vertrouwde droogshampoo nóg langer mee.

De welbekende producten zijn goed voor het verbergen van vet haar, geven extra volume en ruiken heerlijk. Een snelle touch-up nodig na het sporten? Of wakker worden met een fris gevoel in de ochtend? Ook dan biedt Batiste de beste oplossing tussen twee wasbeurten. Met de grotere verpakking staat het droogshampoomerk tijdens al deze momenten extra lang voor ons klaar.

 

Een icoon
De meest iconische droogshampoo: de Batiste™ Original. Herkenbaar door de frisse geur van Bergamot, gecombineerd met rozen en lelies. Een favoriet bij velen. Gebruik deze magische bus nu extra lang, en geef het haar een nieuw leven met extra body en structuur.

Vrouwelijke kracht
De heerlijke geur van de Batiste™ Blush is vrouwelijk en krachtig. Geniet na een paar sprays van haar dat schoon en vol volume voelt. Verrijkt met aroma’s van romantische pioenroos en freesia, gecombineerd met een hint van lychee. Trek nu extra lang de aandacht met een verleidelijke bloemengeur.


Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original (€8,49 voor 350ml) en Blush (€8,79 voor 350ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.
België: Batiste™ Original (€8,99 voor 350ml) en Blush (€8,79 voor 350ml) zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Tessa Schoones l t.schoones@simplypr.nl

Instagram: @batiste_benelux

Batiste™ is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!