Batiste Mini Blush & Tropical
terug naar pressroom

Batiste Mini Blush & Tropical

Mini verpakking, big hair!

Voor alle festival en travel girls is Batiste Droogshampoo er nu ook in mini-uitvoering. Door dansen en zweten kan je haar vet en futloos worden, no problem! Met de Batiste Mini’s op zak kun je de hele dag door feesten. Tevens geven ze je haar een boost aan volume voor dé perfecte party look!                                                                                                                       

De mini varianten van Batiste zijn niet alleen door hun zomerse geuren en vrolijke verpakkingen je beste vriend, maar ook omdat je ze heel makkelijk meeneemt in je handtas of handbagage. Ideaal om je haar een oppepper te geven na een lange vlucht, een warme dag op het strand of ter voorbereiding voor die gezellige vrijdagmiddag borrel. ​

 

Met Batiste Blush voel je je op en top vrouwelijk! De flirterige bloemen geur met aroma van fresia, tuberoos, oranjebloesem, pioenroos en lelie zorgt gegarandeerd voor vele blikken op straat. Een snelle spray laat je haar direct schoon en fris aanvoelen.

 

Batiste Tropical met zomerse kokosgeur is dé manier om je haar onmiddellijk een heerlijk exotisch schoon gevoel te geven en het tegelijkertijd van volume en textuur te voorzien. Dus inpakken en op naar de tropen!

 

How to use

1.  Schud goed voor gebruik

2.  Til je haar pluk voor pluk op, houd het busje ongeveer 30cm van droog haar af en spray op de haarwortels

3.  Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar

4.  Borstel en breng je haar in model

 

Over Batiste

Batiste is de nummer 1 droogshampoo uit de UK!* Het product is ideaal als opfrisser tussen wasbeurten door: zonder dat er water aan te pas komt, geeft het je haar een verfrissende make-over en een boost aan volume. Batiste mag tegenwoordig niet meer ontbreken in jouw handtas! Perfect voor de actieve drukbezette vrouw on the go.

 

Batiste Mini Blush en Tropical zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister vanaf week 15 en nu al op www.douglas.nl. Kijk op www.batiste.nl voor meer productinformatie en de gehele collectie van Batiste.

 

Verkoopadviesprijs
Batiste Mini Blush €1,99 50 ml
Batiste Mini Tropical €1,99 50 ml