Batiste is partner van Women’s European Handball Federation EURO 2022
terug naar pressroom

Batiste is partner van Women’s European Handball Federation EURO 2022

Dit jaar slaat Batiste haar handen ineen met het Women’s EHF EURO 2022. Het merk mag zich sinds kort een officiële sponsor noemen tijdens het Europees kampioenschap handbal voor vrouwen. Het toernooi vindt plaats van 4 tot 20 november in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro.

Een mooie overwinning
Het is de eerste keer dat Batiste zich partner mag noemen van EHF EURO, koploper van de Europese handbalfederatie. De sponsoring verzekert het merk van exposure op hoog niveau tijdens Europa’s grootste handbaltoernooi. Daarbij ligt de focus met deze samenwerking op een belangrijke doelgroep van Batiste, waaronder Scandinavië.

Nieuwe Batiste-fans
Martin Hausleitner, secretaris-generaal van de EHF spreekt haar enthousiasme uit over de nieuwe samenwerking: "Batiste past perfect bij handbal en de komende Women's EHF EURO. We zijn verheugd over de samenwerking met Batiste, waarvan het product zeer populair is bij een jonge vrouwelijke doelgroep. Dit is een geweldige kans voor zowel Batiste als voor ons om een nieuw publiek te bereiken en onze communities uit te breiden."

Fris en verzorgd gedurende het hele kampioenschap
Tijdens het kampioenschap is het Batiste logo zichtbaar op de linkermouw van alle spelers. Tijdens alle 47 matches wordt er twee minuten lang Batiste content afgespeeld. De spelers maken tijdens het kampioenschap gebruik van de Batiste Original en de Batiste Blush 200ml om ten allen tijden te kunnen genieten van een fris en verzorgd kapsel.

 

"We zijn trots en vereerd om samen te werken met Women's EHF EURO 2022. Bij Batiste bewonderen we de toewijding die deze jonge vrouwen elke dag op en naast het veld tonen. We bewonderen hun inzet om gezonde rolmodellen te zijn en trouw te blijven aan hun passie."- Aldus Elise Størholt Nordby, Head of Marketing Aspire Brands (de distributeur van Batiste).

Verkoopinformatie en Adviesprijs
Nederland: Batiste™ Original, Tropical, Rose Gold, Blush, Nude en Cherry (€5,79 voor 200ml) en Batiste™ XXL Volume, Extra Volume, Luxe, Hint of Color Dark Hair, Hint of Color Light Blonde, Overnight Deep Cleanse (€6,79 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Original, Tropical, Rose Gold, Blush, Nude en Cherry (€5,79 voor 200ml) en Batiste™ XXL Volume, Extra Volume, Luxe, Hint of Color Dark Hair, Hint of Color Light Blonde, Overnight Deep Cleanse (€6,79 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten, neem contact op met Tessa Schoones l t.schoones@simplypr.nl
 

Instagram: @batiste_benelux

Over Batiste

Batiste™ is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!